half-hero
Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice www.encro.hr smatra se da ste u upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

ENCRO d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Niti jedan posjetitelj stranice www.encro.hr nije ovlašten niti smije koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici.

ENCRO d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti ENCRO d.o.o. nema u cilju smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Iako nastojimo smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internet stranice www.encro.hr, ne možemo u potpunosti jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovarati za eventualnu nedostupnost stranice.

ENCRO d.o.o. ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

1OO% Obnovljivo